Voyage to Peoples

Listhaug besøker IMI igjen

Vi gleder oss til nok et besøk av Norges Integreringsminister. I morges kom nyheten om at Listhaug blir med når IMI Kirken drar i gang politisk verdidebatt søndag 27. August kl 18. KRF var tidlig ute til å melde inn sin toppkandidat Hareide og nå har FRP valgt Listhaug. Det gleder vi oss stort til og ser frem til en god debatt om hvordan Norge kan fortsette å bli et godt land å bo i.

Verdidebatten er en del av en politisk helg som begynner fredag med Atøttekonsert for langtidsventende asylsøkere. Dette er gruppa mennesker som tynes vanvittig voldsomt i vårt land. Tenk deg at du ikke har støtte eller penger når tannpinen setter inn. Da må du bare vente til smerten er over. Dette er gruppen som ikke får tilgang til helsehjelp med mindre det er livstruende. Da må du vente til helseproblemet blir livstruende eller går over. Dette er gruppen som i 5,10,15,20. og 25 år ikke lenger har råd til buss og isoleres på mottak dag etter dag. Aom dag etter dag mot sin vilje er en byrde, men som mer enn noe annet vil bidra til fellesskapets beste! Vi tror det blir en viktig kveld å være med på. Billetter får du tak i her! NB: maks 1400 plasser i IMI Forum. Mer info om konserten finner du her!

Velkommen! Fredag 25. August kl 19.30 Artister: Supersoaker kjent fra P3 åpner ballet, etterfulgt av Kjell Inge Torgersen og Ole Paus. Kvelden ledes av IMI Kirkens pastor Egil Elling Ellingsen.

Her bilde fra forrige besøk av statsråd Listshaug:


Bilde: Bjørn Wang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s